Un proiect despre oamenii minunati din comunitatea Nod, in mediul lor de lucru. Fotografii de Cristian Vasile (IGU).

CoLaboratory este un laborator de design si producție, dar mai ales o echipă faina formată din 2 makeri și designeri talentați. Patricia Erimescu a terminat Universitatea de Arhitectura Ion Mincu construind macheta de diploma la scara 1:1, o casuta modulara ridicata in doua zile, care a obligat juriul sa ii asculte prezentarea din curtea Universitatii. A calatorit mult, a construit o biblioteca in Tanzania, a inceput un doctorat si, de un an, impreuna cu Alexandru Barbu, si-au mutat activitatea la Nod makerspace.

Ii gasesti la ei in studio desenand si daca treci noaptea pe la Nod, nu poti sa nu dai de unul din echipa lor – pasare de noapte – mesterind la un proiect nou in atelierule de lemn sau metal. Studioul lor zici ca e un experiment in continua transformare, gasesti tot felul de obiecte si materiale care asteapta sa fie reutilizate.

 

După multă muncă, lucrările lor au început să fie recunoscute și apreciate în lumea designului.  http://www.colaboratory.ro/ este site-ul lor nou-nout si câteva articole despre ei cititi aici:  http://m.interiordesign.net/articles/14983-5-emerging-romanian-design-talents/
https://www.iqads.ro/articol/42791/co-laboratory-un-studio-de-design-conceput-prin-vietnam-tanzania-si-india

Romania